твой-зачёт.рф
С любовью к учебе
Твой-зачет 🖤
+7 (977) 762-60-60
+7 (966) 062-65-49
+7 (495) 978-00-01
Заказать звонок
О нас
  • О компании
  • Отзывы
  • Ценности и гарантии
  • Договор-оферта
  • Пользовательское соглашение
Услуги
  • Оформление рефератов / контрольных работ
  • Оформление магистерских диссертаций
  • Оформление дипломных работ
  • Оформление курсовых работ
  • Оформление практических работ
  • Тесты/Экзамены/Зачеты
Магазин готовых работ
Отзывы
Полезная информация
Контакты
    твой-зачёт.рф
    Меню  
    • О нас
      • О компании
      • Отзывы
      • Ценности и гарантии
      • Договор-оферта
      • Пользовательское соглашение
    • Услуги
      • Оформление рефератов / контрольных работ
      • Оформление магистерских диссертаций
      • Оформление дипломных работ
      • Оформление курсовых работ
      • Оформление практических работ
      • Тесты/Экзамены/Зачеты
    • Магазин готовых работ
    • Отзывы
    • Полезная информация
    • Контакты
    Заказать звонок
    +7 (977) 762-60-60
    +7 (966) 062-65-49
    +7 (495) 978-00-01
    Иностранный язык в профессиональной деятельности.фг_БАК_рб_кс (тест с ответами Синергия)
    Телефоны
    +7 (977) 762-60-60
    +7 (966) 062-65-49
    +7 (495) 978-00-01
    Заказать звонок
    • О нас
      • Назад
      • О нас
      • О компании
      • Отзывы
      • Ценности и гарантии
      • Договор-оферта
      • Пользовательское соглашение
    • Услуги
      • Назад
      • Услуги
      • Оформление рефератов / контрольных работ
      • Оформление магистерских диссертаций
      • Оформление дипломных работ
      • Оформление курсовых работ
      • Оформление практических работ
      • Тесты/Экзамены/Зачеты
    • Магазин готовых работ
    • Отзывы
    • Полезная информация
    • Контакты

    Иностранный язык в профессиональной деятельности.фг_БАК_рб_кс (тест с ответами Синергия)

    • Главная
    • Готовые работы
    • Иностранный язык в профессиональной деятельности.фг_БАК_рб_кс (тест с ответами Синергия)
    Поделиться

    Описание

    57 вопросов с ответами

    Последний раз предмет был сдан на 100 баллов из 100 "Отлично".

    Год сдачи - 2023 г.

    300 руб.
    Оформите заявку на приобретение работы, мы свяжемся с вами в ближайшее время и ответим на все интересующие вопросы.
    Заказать
    • Описание
    • Документы
    Описание

    ***ВАЖНО*** Перед покупкой запустите тест и сверьте подходят ли эти ответы именно Вам***

    После покупки Вы получите файл с ответами на вопросы которые указаны ниже:

    Оглавление

    1. The word …. means a list of dishes with prices served in the restaurant or café.

    *main course

    *menu

    *appetizer

    2. There is a constant need of items such as cleaning supplies, kitchenware, dishes, glasses, … , napery and uniforms.

    *agents

    *napkins

    *flatware

    3. Another category, which can be bought in bulk, consists of … foods.

    *perishable

    *convenience

    *staple

    4. The manager informs the … about the specifics of organizing and holding a specific banquet.

    *Guest

    *customer

    *Owner

    5. Most restaurants obtain price … from one or more sellers (also called vendors).

    *quotations

    *convenient

    *withdraw

    6. Meat dishes are …..

    *frankfurters boiled tongue escalope

    *shrimps herring salmon stewed

    *mushrooms beans stewed cabbage

    7. I would like ___ an order.

    *make

    *to make

    *made

    8. The selection of a banquet hall is important, but does not play such a big role as at a buffet or banquet … .

    *holding

    *meeting

    *event

    9. Banquet waiters’ … are not paid by individual diners but are included as part of the fee.

    *help

    *tips

    *lockers

    10. All areas in the restaurant must be kept … clean.

    *scrupulously

    *rapidly

    *carefully

    11. The … of guests at the table is determined by the protocol.

    *placement

    *cutting down

    *meeting

    12. The simplest kind of catering involves preparation of a … food.

    *hot

    *specialty

    *spoilt

    13. They have set tables ______________»

    *myself

    *herself

    *themselves

    14. Guest ______include parking, fitness room, two restaurants and a bar.

    *provisions

    *amenities

    *equipment

    15. The fact that restaurants is buying in … ordinary gives it a price advantage over the individual family purchaser.

    *bulk

    *pilferage

    *yield

    16. Find the synonyms for the word “courtesy”

    *asperity

    *severity

    *politeness

    17. Banquets differ according to the … of the event.

    *place

    *volume

    *scope

    18. Buying large quantities of food and beverages can be very … for the catering department.

    *appropriate

    *profitable

    *sufficient

    19. The appetizers are served …..

    *at the beginning of the meal

    *at the end of the meal between

    *main course and desserts

     20. Many travelers want luxury, they want to feel_____

    *postponed

    *promoted

    *pampered

     21. The continental breakfast is______at the restaurant each morning from 7 a.m. till 10 a.m

    *kept

    *offered

    *served

    22. Any … must have good knowledge of food, market conditions and the capabilities of the kitchen and the stuff.

    *Storekeeper

    *purchaser

    *steward

    23. The events may … from weddings to birthday parties.

    *range

    *save

    *remote

    24. In many restaurants, the receiving clerk is also … .

    *the storekeeper

    *purchaser

    *eller

    25. The function of hospitality industry is to provide tourists with:

    *accomodation

    *food and drinks

    *music

    26. The banquet … is in charge of the banquet.

    *Waiter

    *manager

    *operator

    27. In large cities, there are … merchants who specialize in supplying restaurants.

    *steward

    *wholesale

    *retail

    28. She will make an order if she ___ given the menu.

    *will be

    *is

    *are

    29. Canned and frozen foods are … foods because they are ready to serve with a minimum amount of preparation

    *convenience

    *spoiled

    *purchased

    30. The main function of the food and beverage service is to provide ___ for the restaurant or room service.

    *bottles

    *provisions

    *dishes

    *napkins

    31. In smaller communities, the buyer may have to purchase from … merchants.

    *storekeeper

    *wholesale

    *retail

    32. I know the woman ___ is standing there.

    *who

    *which

    *she

     33. Still another form of foodservice is so called … .

    *concession

    *convenience

    *insertion

    34. Foodservice for special events or under special circumstances is called … .

    *butler

    *a la carte

    *catering

     35. A … is a formal dinner for a large group of people.

    *meeting

    *gathering

    *banquet

    36. The chambermaids __ usually look after guests' children.

    *doesn't

    *don't

    *сan't

    37. If you ___ the bill now, we'll return 5 percent to your credit card.

    *pay

    *will pay

    *have paid

    38. Foodservice can be provided by an outside organization for a fixed fee or a percentage of the … .

    *income

    *salary

    *dispense

    39. The banqueting services bring large … to hotels and restaurants all year round. 

    *expenditures

    *costs

    *revenues

    40. Guests with babies are usually provided with

    *changeable clothes

    *nappy-changing facilities

    *paper napkins.

    41. The cutlery is…..

    *knifes forks spoons

    *plates cups oup bowls

    *sugar-basin salt-seller pepper shaker

    42. When the meal is a hot one, it is sometimes delivered to the airline frozen or chilled and may then be heated in ... in the … .

    *ovens/galley

    *ovens/range

    *ranges/facility

    43. The more stars, the higher the quality and the wider_________

    *facilities

    *the range of services

    *comforts 

    44. An issue form is usually signed both by the steward and the individual who … them.

    *withdraws

    *reveals

    *weighs

    45. The largest and most important is … foods: these include meat, poultry, fish, fresh vegetables, etc.

    *prepared

    *perishable

    *pre-cooked

    46. ________ I have your phone number?

    *Shall

    *Do

    *Can

    47. Large establishments may employ one or two … agents.

    *purchasing

    *purveyors

    *staple

    48. Many restaurants have got banqueting … .

    *facilities

    *events

    *condition

    49. We ___ satisfy your needs at any moment.

    *could

    *can

    *may

    50. Guests with children are sometimes provided with

    *bedrooms

    *playrooms

    *toilets

    51. Large restaurants ordinary have walk-in … .

    *items

    *refrigerators

    *tiles

    52. _______________is a meeting of members of a business or professional group, such as scientists, dentists, booksellers or language teachers.

    *banquet 

    *networking 

    *convention

    53. «Ice cream _______every day».

    *Serve

    *is serving

    *is served

    54. These are chambermaids, ________, restaurant staff who usually receive tips.

    *cooks

    *bellmen  

    *managers

    55. Before the banquet has started the manager makes … purchases of the products for the banquet.

    *bulk

    *rare 

    *modest

    56. An assistant waiter who clears away dirty plates and cutlery, offers bread and water to guests  

    *caterer 

    *busboy

    *bartender

    57. The storeroom should be cool to retard … .  

    *inventory 

    *weighs 

    *spoilage

    Список литературы 

    Иностранный язык в профессиональной деятельности.фг_БАК_рб_кс

    Занятие

    Литература

    Документы
    rezultat-100-ballov-iz-100
    33.5 Кб
    • Комментарии
    Загрузка комментариев...

    Поделиться
    Назад к списку
    Наши специалисты ответят на любой интересующий вопрос по готовой работе
    Задать вопрос
    Любые темы работ, тестов, задач
    © 2025 Все права защищены. Эксперты сайта Твой-зачет проводят работу по подбору, обработке и структурированию материала по предложенной заказчиком теме. Результат данной работы не является готовым научным трудом, но может служить источником для его написания.
    Наши контакты

    +7 (977) 762-60-60
    +7 (966) 062-65-49
    +7 (495) 978-00-01
    info@твой-зачёт.рф
    Россия, Москва, Ленинградский Проспект, 78, Корп. 1 (временно работаем удаленно, прием клиентов не осуществляем)
    Оставайтесь на связи

    Сделано в ARTBYTE